HTML WebConect

Servicii Web design

Ce este un site si cu ce va poate ajuta?

  Site-ul web este o combinatie de mai multe mijloace de expunere a informatiei, cum ar fi: imagini, text, material audio-video si elemente interactionale ce pot fi accesate de oriunde si oricand de catre oricine.
Daca nu de mult internetul era prezent numai in istitutii sau in internet cafe-uri, acum el este peste tot si nu se limiteaza doar la computerul de acasa, el find tot mai des folosit pe diferite gageturi cum ar fi computerele de buzunar (pda) sau telefonul mobil.

  Site-ul ne ajuta sa interactionam intre noi, ne prezinta ultimele stiri, ne spune ce si de unde sa cumparam si altele.
De aceea prezenta dumneavoastra in spatiul web este extrem de importanta pentru ca cei interesati de serviciile dumneavoastra sa poata intra in contact cu acestea. Site-ul trebuie realizat in asa fel incat sa fie fruntasi in motoarele de cautare pentru ca toti cei care cauta servicii pe care si firma dumneavoastra le ofera sa va poata gasi pe dumneavoastra inaintea concurentei.

10 motive pentru a avea un site?
Am insirat pentru dumneavoastra 10 motive pe scurt pentru a avea un Site Web.

1. Site-ul va face firma, serviciile si produsele dumneavoastra usor de gasit si accesat de oricine de oriunde si la orice ora.
2. Site-ul reprezinta cel mai eficent si modern mod de promovare.
3. Site-ul va asigura un flux mai mare de noi clienti si deci un profit mai mare.
4. Site-ul este o investitie pe viata cu costuri care se amortizeaza rapid.
5. Site-ul ofera mai multa credibilitate firmei dumneavoastra.
6. Site-ul este cel mai ieftin mod de promovare.
7. Site-ul poate sustine si extinde o afacere.
8. Site-ul va ajuta sa va prezentati impecabil in fata viitorilor clienti si parteneri.
9. Site-ul ajuta si pe timp de criza cand numarul clientilor scade si deci trebuie sa optati spre noi tactici de a va mentine clientela si sa va asigurati ca acei putini potentiali clienti aleg serviciile dumneavoastra si nu ale concurentei.
10. Site-ul este unelata perfecta pentru zilele noastre unde internetul este tot mai prezent iar oamenii s-au obisnuit sa isi aleaga si sa ia decizi legate de achizitonarea unui produs sau al unui serviciu dupa ce-l cauta si il studiaza pe internet si de cele mai multe ori aleg produsele si serviciile firmei care este cel mai usor de gasit si care se prezinta cel mai bine.

  WebConect ofera o gama larga de produse si servicii web atat pentru promovarea cat si pentru gestionarea anumitelor activiitatii ale firmei dumneavoastra.

WebConect realizeaza:

Pagini de prezentare

Pagini complexe de prezentare (pagini cu modul de administrare a informatiei de catre client)

Magazine online (comert electronic)

Site-uri de anunturi si licitatii online

Blog-uri

Etc.


Modalitati de lucru?
  Munca noastra la site-ul dumneavoastra este impartita in doua dar este prezentata ca una singura si acea a site-ului functional, care poate fi gasit pe internet atat direct cat si prin motoarele de cautare. Cele doua parti sunt front-end si back-end. Ele sunt cele care compun site-ul.

Front-end
  Munca de font-end reprezinta intrega combinatie de elemente vizibile de catre vizitator dintr-un site. Aici sunt concentrate elementele care fac ca site-ul dumneavoastra sa arate placut sa fie structurat foarte bine si sa contina informatia cea mai uitla, lucruri ce fac ca site-ul dumneavoastra sa aibe succes.

Back-end
  Munca de back-end este munca din spatele site-ului. E ceea ce face ca site-ul sa existe si sa functioneze in spatiul web. Aceasta munca este facuta de catre programatori, SEO developer, flash developer etc.

Back-end-ul este impartit la randul sau in doua parti.

Prima parte este cea de constructie a site-ului reprezentand partea de cod si imagine pe baza caruia este construit site-ul si care poate fi modificata decat de un specialist.


A doua parte este cea de administrare. Administrarea este realizata tot de catre un programator avand tot un Front-end si un Back-end dar care este vazut doar de cateva persoane care au sarcina administrarii site-ului printr-o interfata ascunsa vizitatorilor a site-ului. Aici sunt stabilie cateva elemente care pot fi modificate aproape de orice care un minim de cunostinte in folosirea coputerului. De exemplu aveti un site de prezentare unde doriti sa puneti ultimele stiri sau doriti sa va editati pagina de servicii. Veti avea o adresa URL pe care o veti accesa si unde cu ajutorul unui username si al unei parole veti intra in contul de administrare unde veti putea adauga informatia care doriti sa apara la sitiri. Odata adaugata informatia ea va aparea instant pe site si nu veti mai fi nevoit sa apelati la nimeni pentru editarea acestora.
Acelasi lucru se intampla si la site-urile complexe cum ar fi magazinele virtuale, unde trebuiesc adaugate sau modificate constant anumite detalii ale unor produse sau chiar pordusele in sine etc.
Acest modul de administrare poate fi conceput in asa fel incat sa satisfaca complet nevoile de editare a continutului unui site.


Linia dintre meniu

Etapele realizarii unui site

1. Consultanta
Se va stabili o intalnire cu agentul nostru de vanzari unde se vor stabili exact nevoile firmei dumneavoastra de promovare.
De exemplu:
Se va stabili tipul site-ului de care aveti nevoie si strategia in mare de promovare.
Se va cauta disponibilitatea unui domeniu (firmadumneavoastra.ro) pentru firma dumneavoastra care sa se potriveasca cel mai bine.
Se va oferi un pachet de gazduire pentru site-ul ce urmeaza a fi dezvoltat.
In cazul in care firma dumneavoastra nu are logo si identitate vizuale se vor stabili si detaliile pentru realizarea acestora.

2. Propunerea
  WebConect va realiza pentru dumneavoastra o porpunere de site implementand toate elementele stabilite.
De exemplu:
Vom realiza pentru dumneavoastra un layout de site care va contine elementele de design si structura discutata. Aceasta propunere are rol de a avea un punct de plecare pentru concretizarea proiectului. Aici puteti vedea exact ce va oferim. Daca ceea ce vi se prezinta va multumeste atunci trebuie sa trecem la pasul urmator.

3. Semnarea contractului
Va vom prezenta pentru semnare contractul cadru si anexele care vor contine toate detaliile legale necesare unei bune desfasurarii ale proiectului.
  WebConect ofera solutii de rate foarte avantajoase pentru plata serviciilor pe care vi le ofera. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati

4. Realizarea propriu-zisa
WebConect incepe concretizarea site-ului dumneavoastra prin implementarea structurii si strangerea sau realizarea materialului pentru continut.
Se vor realiza de catre grafician si restul de pagini. Aceste pagini va vor fi prezentate de catre agentul nostru de vanzari. Dupa aprobarea layout-urilor site-ul va trece la departamentul de programare.

5. Finalizarea site-ului
Dupa ce site-ul este finalizat va intra intr-o perioada de testare si va fi verificat continutul sa nu existe greseli de orice fel de catre agentul de vanzari si client.
Site-ul complet finalizat va fi lansat in spatiul web si predat clientului.

6. Post finalizare
Munca noastra nu se termina aici. Odata lansat site-ul firma WebConect va urmarii evolutia acestuia in motoarele de cautare si va ajusta constant miciile detalii ale SEO (optimizarea pentru motoarele de cautare) pana cand site-l se va stabiliza pe pozitii fruntase in motoarele de cautare.
In timpul aceste faze, puteti opta spre alte servicii si produse pe care le oferim in completarea si promovarea firmei dumneavoastra.

Limbaje de programare

Gravura

HTML & XHTML

SVG

XML

XUL


Limbi de stil

CSS


Limbaje de programare

Java

JavaScript

PHP 4 & PHP 5

Perl


Protocoalele

DNS

FTP

IMAP

MIME

POP3

SMTP

SOAP

SSH

TELNET

TLS & SSL


Alte forme de programare

AJAX

JSON

Mod_rewrite


Baze de date

MySQL

PostgreSQL