HTML WebConect

Publicitate

  WebConect ofera un numar mare de solutii de promovare, de la promovarea in spatiul web si presa, pana la afisajul stradal de mari dimensiuni. Clientii pot apela la noi pentru diferite campanii publicitare care pot cuprinde mai multe modalitati de expunere catre consumatori. Solutiile pe care le propunem sunt menite sa coste cat mai putin si sa aibe impactul cel mai mare.

Ce oferim?

Promovare Web
  Promovarea Web fie prin site-ul personal sau prin intermediul altor site-uri este la momentul actual cel mai ieftin si accesibil mod de promovare, iar rezultatele sunt imediate.

Guerrilla marketing
  Reprezinta un concept si un sistem de promovare neconventional care se bazeaza pe elemente soc si in general pe un buget mai mare. Acest tip de publicitate se bazeaza pe surpriza, interactiune si amuzament si este adresata in general firmelor tinere care au un public tinta mai tanar. Guerrilla marketing este adesea folosit chiar de catre marile companii cum ar fi CocaCola, Nike, dar mai ales de organizatiile non-guvernamentale iar rezultatul acestora este garantat.

Sweet Advertising
  Reclama prin intermediul dulciurilor ambalate in materiale inscriptionate cu numele firmei dumneavoastra sau cu detaliile companiei. Acest mod de promovare este asemanator cu cel al distribuirii de brichete sau pixuri inscriptionate.

Spoturi radio/video
  Sunt adresate firmelor care au un buget ceva mai mare si doresc un impact puternic fie pe plan local prin intermediul statiilor de transmisie ale orasului in care activeaza firma sau national.

Publicitate in presa si reviste
  Trebuie sa fie constanta si realizata in paralel in mai multe publicatii daca firma se adreseaza unui public larg si focusat atunci cand se adreseaza doar unei anumite categorii de consumatori. Acest mod de promovare are un pret direct proportional cu tirajul publicatiei. De aceea se poate incepe prin expunerea in reviste si ziare cu o popularitate mai mica si pe masura ce rezultatele financiare devin tot mai puternice se poate trece treptat la publicatii tot mai populare.

Afisaj public
  Poate fi facut prin printuri de diferite marimi si expuse in diferite zone sau afisari de mari dimensiuni pe ecrane publice permanente si afisari specifice in cadrul diferitelor evenimente.

Realizare si distribuire materiale promotionale
  Executam un numar mare de tipuri de materiale promotionale, de la pixuri si brichete la tricouri, pahare, diferite produse etc. Acest mod de promovare este unul destul de costisitor in functie de produsul personalizat si este adesea folosit pentru promovarea anumitor campanii, sunt adesea oferite drept cadouri potentialilor clienti sau a clientilor pe care firma ii doreste clienti fideli.

Inscriptionari pe diferite bunuri mobile
  Oferim inscriptionari pe masini si utilaje care isi schimba des pozitia. Este un mod ieftin si practic de promovare.

Linia dintre meniu
Web design si Publicitate

Identitate

    WebConect creeaza identitatea vizuala a firmei dumneavoastra daca nu aveti deja una sau o reimprospateaza pe cea existenta pentru ca sa fiti mereu cu un pas inaintea concurentei.

Ce este identitatea vizuala?
De ce aveti nevoie de una?

    Este foarte simplu de explicat ce inseamna identitatea unei firme, dar nu putem spune acelasi lucru despre modul de realizare a acesteia. Identitatea firmei dumneavoastra reprezinta felul in care sunteti prezentat clientilor si partenerilor dumneavoastra.
Identitatea inseamna logo, culoare, elemente de design, text, slogan etc. Toate acestea sunt lucruri realizate specific pentru afacerea dumneavoastra. Aceste elemente sunt cele care va diferentiaza de concurenta, sunt componentele care creeaza o imagine usor de recunoscut de catre clientii dumneavoastra care va vor putea distinge de concurenta. Identitatea este menita sa arate profesionalismul si seriozitatea serviciilor si produselor dumneavoastra. Identitatea va reprezinta si de aceea trebuie realizata de catre profesionisti pentru a avea efectele dorite.

Logo Design

   De ce am nevoie de un logo?

   Logo-ul reprezinta cel mai important element al identitatii firmei dumneavoastra. Logo-ul (sigla) firmei dumneavoastra trebuie sa fie creat specific domeniului de activitate si sa ofere o imagine usor de recunoscut si intuitiva pentru clientii dumneavoastra care vor intelege imediat care sunt serviciile si produsele pe care le oferiti. Logo designul trebuie sa fie unic si trebuie sa se distinga de cel al concurentei. Acesta impreuna cu restul identitatii trebuie sa fie realizat cu mare atentie si trebuie sa aibe un look specific pentru categoria de clienti la care se adreseaza produsele si serviciile dumneavoastra. Design-ul trebuie sa fie curat si profesional.
WebConect da o mare importanta design-ului logo-ului firmei dumneavoastra si de cele mai multe ori reprezinta inceputul colaborarii noastre.
Stim ce inseamna sa te prezinti impecabil in fata clientilor, si mai ales cat de importanta este ca orice carte de vizita, brosura, afis si prezenta in spatiul publicitar sa aiba aceleasi elemente de design pentru a va face memorabili in fata potentialilor clienti.

Citeste mai mult despre Logo Design ...

Print

   WebConect va ofera pe langa serviciile de web design si servicii complete de print si productie publicitara.
Producem de la printuri mici cum ar fi: carti de vizita, brosuri, flyere, mape de prezentare, calendare de diferite marimi, ecusoane, etichete etc. si pana la printuri de mari dimensiuni cum ar fi: bannere, mesh-uri, postere, stickere, rollup-uri.
Printurile se realizeaza cu tehnologie digitala cat si offset. Modalitatile de printare sunt alese in functie de numarul de exemplare si suportul ales. Deasemenea realizam si inscriptionari pe diferite materiale textile, autocolant pentru diferite suporturi, tampografie, serigrafie etc.
  Toate aceste servicii va sunt oferite de catre firma noastra prin intermediul agentului de vanzari care va va prezenta materialul finit la sediul dumneavoastra pentru a va economisit timpul atat de pretios dezvoltarii unei afaceri de succes.
Ne obligam sa oferim calitatea la cele mai inalte standarde, impreuna cu servicii si solutii de viitor.

Citeste mai mult despre Print ...

Publicitate

   Oferim solutii complete de promovare, atat in spatiul cat si in presa scrisa, televiziuni si pe domeniul public. Deasemenea venim in intampinarea clientilor cu consultanta si propuneri pentru promovarea produselor si serviciilor dumneavoastra bazate pe un studiu prealabil al pietei si a publicului tinta, avand in vedere maximizarea puterii de promovare in functie de bugetul alocat.

De ce am nevoie de publicitate?

   Publicitatea este motorul care te aduce in fata unei mase cat mai mare de potentiali clienti. Trebuie avut in vedere ca produsul sau serviciul care nu ajunge la client nu este cumparat. Este important ca indiferent cat de mare este afacerea pe care o conduceti sa alocati un buget direct promotional pentru promovare si sa mariti treptat bugetul alocat publicitatii si sa accentuati metodele care au avut succes.
Chiar daca momentan aveti un flux constant de clienti care au auzit de dumneavoastra prin viu grai trebuie sa va ganditi daca acest lucru se va mentine si in viitorul apropiat.

Citeste mai mult despre Publicitate ...