HTML WebConect

Propunere Web design

  WebConect ofera clientilor monstre sub forma unor propuneri cu serviciile pe care vi le recomandam. De exemplu in cazul unui site oferim una sau doua variante de design al viitorului site pe care il vom crea pentru dumneavoastra. In asa fel incat veti putea vedea exact ceea ce veti primi de la noi, atat ca design cat si ca structura si functionalitate. Mai mult de atat veti putea alege varianta care va place cel mai mult sau o combinatie dintre cele doua propuneri.

Linia dintre meniu
Cabinet stomatologic

Mariage

Avocat Sibiu

Propunere Logo & Graphic Design

Goldy

Propunere pentru cabinet stomatologic

  Este o propunere de site si identitate pentru un cabinet stomatologic modern.
Intreaga propunere se bazeaza pe un design simplu si curat. Acesta pagina web de prezentare are ca scop prezentarea serviciilor oferite si este destinata atragerii de noi clienti.
  WebConect promoveaza acest tip de prezentare ca fiind un lucru absolut necesar pentru garantarea unui flux constant de clienti si un numar mai mare de clienti noi.
Site-ul ofera si posibilitatea cererii de programare online prin completarea unui formular de mesaj rapid, usor de folosit. Acest formular va fi folosit de viitorii clienti in general cu varste intre 25 si 35 de ani care lucreaza in general intr-un domeniu unde au acces des la internet.
Site-ul este solutia cea mai ieftina de promovare si lansare a unui cabinet stomatologic, fiind realizat pe termen foarte lung si avand costuri extrem de mici de updatare a informatiei si reprezinta un prim contact impunator in fata viitorilor clienti.

Propuneri Logo Design

Tranzactii imobiliare

Deco Hobby

Work in progress Web design

Dupa acceptarea propunerii de catre client si semnarea contractului incepe constructia propriu-zisa a site-ului. Din acest moment site-ul este realizat pe serverul nostru urmand a fi urcat pe domeniul ales doar dupa finalizare si optimizare pentru motoarele de cautare.
Clientul va primi un link unde poate urmari in timp real realizarea site-ului sau.

Estetica dentara

Convertor si curs valutar la ziWork in progress updated: 1 April 2020

Web design si Publicitate

Identitate

    WebConect creeaza identitatea vizuala a firmei dumneavoastra daca nu aveti deja una sau o reimprospateaza pe cea existenta pentru ca sa fiti mereu cu un pas inaintea concurentei.

Ce este identitatea vizuala?
De ce aveti nevoie de una?

    Este foarte simplu de explicat ce inseamna identitatea unei firme, dar nu putem spune acelasi lucru despre modul de realizare a acesteia. Identitatea firmei dumneavoastra reprezinta felul in care sunteti prezentat clientilor si partenerilor dumneavoastra.
Identitatea inseamna logo, culoare, elemente de design, text, slogan etc. Toate acestea sunt lucruri realizate specific pentru afacerea dumneavoastra. Aceste elemente sunt cele care va diferentiaza de concurenta, sunt componentele care creeaza o imagine usor de recunoscut de catre clientii dumneavoastra care va vor putea distinge de concurenta. Identitatea este menita sa arate profesionalismul si seriozitatea serviciilor si produselor dumneavoastra. Identitatea va reprezinta si de aceea trebuie realizata de catre profesionisti pentru a avea efectele dorite.

Logo Design

   De ce am nevoie de un logo?

   Logo-ul reprezinta cel mai important element al identitatii firmei dumneavoastra. Logo-ul (sigla) firmei dumneavoastra trebuie sa fie creat specific domeniului de activitate si sa ofere o imagine usor de recunoscut si intuitiva pentru clientii dumneavoastra care vor intelege imediat care sunt serviciile si produsele pe care le oferiti. Logo designul trebuie sa fie unic si trebuie sa se distinga de cel al concurentei. Acesta impreuna cu restul identitatii trebuie sa fie realizat cu mare atentie si trebuie sa aibe un look specific pentru categoria de clienti la care se adreseaza produsele si serviciile dumneavoastra. Design-ul trebuie sa fie curat si profesional.
WebConect da o mare importanta design-ului logo-ului firmei dumneavoastra si de cele mai multe ori reprezinta inceputul colaborarii noastre.
Stim ce inseamna sa te prezinti impecabil in fata clientilor, si mai ales cat de importanta este ca orice carte de vizita, brosura, afis si prezenta in spatiul publicitar sa aiba aceleasi elemente de design pentru a va face memorabili in fata potentialilor clienti.

Citeste mai mult despre Logo Design ...

Print

   WebConect va ofera pe langa serviciile de web design si servicii complete de print si productie publicitara.
Producem de la printuri mici cum ar fi: carti de vizita, brosuri, flyere, mape de prezentare, calendare de diferite marimi, ecusoane, etichete etc. si pana la printuri de mari dimensiuni cum ar fi: bannere, mesh-uri, postere, stickere, rollup-uri.
Printurile se realizeaza cu tehnologie digitala cat si offset. Modalitatile de printare sunt alese in functie de numarul de exemplare si suportul ales. Deasemenea realizam si inscriptionari pe diferite materiale textile, autocolant pentru diferite suporturi, tampografie, serigrafie etc.
  Toate aceste servicii va sunt oferite de catre firma noastra prin intermediul agentului de vanzari care va va prezenta materialul finit la sediul dumneavoastra pentru a va economisit timpul atat de pretios dezvoltarii unei afaceri de succes.
Ne obligam sa oferim calitatea la cele mai inalte standarde, impreuna cu servicii si solutii de viitor.

Citeste mai mult despre Print ...

Publicitate

   Oferim solutii complete de promovare, atat in spatiul cat si in presa scrisa, televiziuni si pe domeniul public. Deasemenea venim in intampinarea clientilor cu consultanta si propuneri pentru promovarea produselor si serviciilor dumneavoastra bazate pe un studiu prealabil al pietei si a publicului tinta, avand in vedere maximizarea puterii de promovare in functie de bugetul alocat.

De ce am nevoie de publicitate?

   Publicitatea este motorul care te aduce in fata unei mase cat mai mare de potentiali clienti. Trebuie avut in vedere ca produsul sau serviciul care nu ajunge la client nu este cumparat. Este important ca indiferent cat de mare este afacerea pe care o conduceti sa alocati un buget direct promotional pentru promovare si sa mariti treptat bugetul alocat publicitatii si sa accentuati metodele care au avut succes.
Chiar daca momentan aveti un flux constant de clienti care au auzit de dumneavoastra prin viu grai trebuie sa va ganditi daca acest lucru se va mentine si in viitorul apropiat.

Citeste mai mult despre Publicitate ...