HTML WebConect

Portfolio Webdesign

  WebConect presents to you portfolio to show you exactly what we acomplished for our clients and for give you the possibility to guess what we can do for your business. To learn more about how we work today, please visit the suggestions page.

Linia dintre meniu
Grasshopper

Grasshopper Website

Grasshopper.ro este un blog de moda destinat in special modei barbatesti dar si femeilor interesate de ultimele evenimente din lumea modei. Site-ul are implementat si un modul de shop online, unde pot fi adaugate si gestionate produsele puse la vanzare. Cu o modalitate de comanda simpla si rapida oricine poate comanda in cateva momente de pe site-ul Grasshopper. Administrarea continutului se face extrem de usor si rapid. Administratorul poate adauga sau modifica informatia oricand doar prin cateva click-uri din contul de administrator. Site-ul se arata a fi un real succes avand inca din prima zi dupa lansare un numar mare de utilizatori.

Pro Imo Construct

Pro Imo Construct Website

MonikFashion

MonikFashion Website

Lorean

Lorean Website

Site-ul Lorean este un magazin online specializat pe instalatii de iluminat gradini si spatii exterioare. Acest site este realizat pe baza unui framework software. Baza de date complexa si algoritmii complecsi care stau in spatele acestui site ofera vizitatorului o modalitate foarte usoara de navigare si vizualizare a produselor iar administratorului un instrument foarte puternic de management al produselor, clientilor, comenzilor, angajatilor si a continutului.

La Pitici

La Pitici Website

Realizat pentru un loc de joaca pentru copii cu un design foarte prietenos si jucaus, reprezinta principalul mijloc prin care sunt anuntati clientii atat de ofertele si serviciile pe care le ofera in general dar si de ultimele oferte, discounturi sau schimbari de program.
Cu un trafic destul de mare inca de la lansarea din inaintea deschiderii oficiale a spatiului site-ul s-a bucurat de un real succes si un feedback de incredere catre firma pentru care a fost realizat.

Fruit of Love

Fruit of Love Website

Acest site de matrimoniale reprezinta un proiect extrem de ambitios din portofolil nostru din cauza complexitatii functionalitatiilor si al traficului mare.
Acest site a fost creat si gandit de la zero pentru a oferi utiliztorilor o experienta cat mai placuta in spatiul virtual al intalnirilor.
Cateva dintre functiile importante ale acestui site care merita a fi mentionate sunt: sistem de mesaje intern, newsletter, 1-on-1 video messenger, etc...

Mini Max Grup Sibiu

Mini Max Grup Sibiu

  WebConect a realizat site-ul firmei Mini Max Grup avand in vedere dorinta clientului de a avea o imagine caracterista domeniului principal de activitate (spectacolele pirotehnice), dar cu un aspect general business. Aceasta combinatie a dus la nasterea unui site foarte impunator care promoveaza cu succes produsele si serviciile firmei. .

Dandy Sibiu

Dandy Sibiu

  Acest site de prezentare simplu a fost creeat din nevoia de promovare a servicilor oferite de cele doua localuri ale firmei: Barul Mustang si Pestera Vikingilor. Conceput pe ideea copertei de revista site-ul a primit un aspect simplu si placut avand in vedere asezarea cat mai lizibila a informatiei. Intregul site are un design bazat pe o gama restransa de culori dar care compenseaza prin contrast.
  WebConect isi propune sa aduca acest site pe primele pozitii in motoarele de cautare pentru ca localurile sa isi mareasca destul de rapid numarul de clienti.

Dance With Me Sibiu

Dance With Me Sibiu

  Reprezinta un proiect de rebranding plecand de la vechiul site de prezentare al clubului de dans.
Clientul a dorit stabilirea unei identitati si realizarea unui site de prezentare cu posibilitatea administrarii informatiei. Acest site este destinat atat potentialilor clienti cat si a membrilor activi ai clubului de dans care pot afla ultimele noutati direct de pe site.
Deasemenea site-ul dispune de o galerie foto flash administrabila unde clientul isi poate adauga sau scoate fotografii, organizarea lor pe categorii etc.
Acest site mic in ceea ce priveste informatia si numarul de pagini, a fost conceput exact pentru nevoia clientului de prezentare.

Sport Art

Site-ul SportArt

Site-ul a fost conceput ca un magazin virtual extrem de usor de folosit atat de catre clienti cat si de administratorul acestuia.
Diferenta intre acest magazin virtual si unul clasic este posibilitatea de a comanda produsele alese intr-un cos de cumparaturi fara a fi nevoit sa iti creezi un cont in prealabil. Practic site-ul economiseste timpul clientului prin realizarea unui sistem simplu unde alegi produsele pe care le doresti prin adaugarea lor intr-un cos si comandarea lor doar prin adaugarea datelor de baza cum ar fi numele si prenumele clientului, datele de contact si adresa unde se doreste primirea comenzii.
Acest sistem s-a dovedit a fi unul de un real succes prin usurinta cu care clientii au reusit sa comande produsele puse la vanzare.

4Dance

Site-ul 4Dance

Magazin online de echipamente si accesorii sportive. Intreaga prezentare si vanzare a produselor se face prin intermediul acestui site usor de utilizat atat de catre client cat si de proprietar. Prin contul de administrare complex pot modificate si adaugate produsele foarte usor cu un minim de cunoastiinte pe baza de catergorie si subcategorie. Site-ul s-a bucurat de un mare scuces inca de la lansare.

Intreaga indentitate a fost realizata integral pentru acest magazin reprezentand intr-o lumina prietenoasa si vesela produsele comercializate.

Paintmania Paintball Sibiu

Paintmania Paintball Sibiu

  Acest proiect este unul complex fiind un site relativ mare in ceea ce priveste numarul de pagini si al inofmatiei, pentru un site de prezentare. Acesta a fost conceput pentru a fi aproape in totalitate administrabil de catre client si conceput in asa fel incat sa poata fi extins continuu in functie de nevoile si puterea de extindere a serviciilor oferite de catre proprietar.
  Pe langa prezentarea serviciilor site-ul ofera si informatii foarte importante despre activitatea principala, aceea de jocuri de paintball, fiind un loc ideal de informare pentru cei ce doresc sa incerce pentru prima data activitati de timp liber ce intra in categoria noutatilor si a sporturilor extreme.
  Intreaga identitate a firmei paintmania a fost realizata intr-o nota nonconformista si prietenoasa.
Pe langa identitate si site-ul in propriu-zis WebConect a realizat si intreaga strategie de promovare, cuprinzad organizarea informatiei, realizarea textului, flyere, carti de vizita, autocolante, firma luminoasa etc. iar in prezent ii pregateste viitoarele campanii publicitare.

Smart Skin Center Sibiu - Centru de infrumusetare sibiu

Smart Skin Center Sibiu - Centru de infrumusetare sibiu

  Firma Smart Skin Center a dorit sa isi improspateze imaginea printr-un nou site de prezentare care are la baza o tactica simpla de promovare prin oferirea unei reduceri substantiale clientilor care isi fac programare online.
WebConect a realizat acest site in proportie foarte mare dupa specificatiile exacte ale clientului care a dorit sa aibe intregul control asupra designul si continutul proiectului.
Rezultatul este un site 100% pe gustul clientului.

Glamour Bijoux

Site-ul Glamour Bijoux

Magazin online complex cu conturi pentru utilizatori, realizat in mare parte pentru vanzari engros. Site-ul este destinat atat clientilor resellers cat si celor finali.
Fiecare utilizator poate sa-si creeze un cont de unde isi poate gestiona si stoca comenzile. Clientii sunt in general clienti fideli care prefera sa aibe un cont personal cu un istoric al comenzilor de unde pot face cumparaturi in repetate randuri fara a fi nevoiti sa reintroduca datele de cantact.
Deasemenea clientii fideli dispun de discount-uri semnificative in functie de comenzile realizate pana in prezent pe baza unui algoritm.

FrescoDesign

Site-ul Fresco Design

Prexico

Site-ul Prexico

Total Tehnic

Site-ul Total Tehnic

Telecomanda Programabila

Site-ul www.telecomanda-programabila.ro

Telecomanda-programabila este un Magazin online administrabil ce vinde exclusiv telecomenzi si accesorii pentru telecomenzi. Magazinul promoveaza in special cateva produse unice de ultima generatie din domeniu pe piata romaneasca.

Pe langa magazinul virtual site-ul dispune si de un forum dedicat celor interesati in inlocuirea telecomenzii vechi sau pentru dispunerea mai multor telecomezni de la diferite aparate intr-una singura.