HTML WebConect

Optimizare si intretinere Site

  De forte multe ori site-urile existente au nevoie de o improspatare, de un upgrade, sau necesita mici imbunatatiri si reparatii. Sunt foarte multe cazuri in care firme de web design omit sau nu acorada destula atentie anumitor lucruri extrem de importante cum ar fi SEO (optimizarea pentru motoarele de cautare), iar clientul chiar daca a platit pentru un serviciu complet, observa ca site-ul nu isi face treaba prin a ocupa primele pozitii in motoarele de cautare. Deci ce rost are sa ai un site care nu poti fi gasit. Problema are o rezolvare relativ simpla, chiar daca este un proces de durata. WebConect a intalnit si a intervenit in multe cazuri de site-uri realizate ireprosabil din punc de vedere estetic si functional dar care au fost neglijate din acest punc de vedere cheie. Este recomandat sa aveti grija pe cine angajati pentru realizarea site-ului dumneavoastra. Este foarte important ca site-ul sa fie corect realizat si sa fie un adevarat competitor pe pozitile fruntase din motoarele de cautare. SEO este un proces continuu. WebConect are grija ca toate site-urile sa fie mereu pregatite sa inlature concurenta, chiar daca de foarte multe ori trebuie sa lupte cu competitori puternici care au marele atuu de prioritate prin vechimea lor pe internet.

Optimizarea poate consta si in modificari a site-ului, prin scoaterea sau adaugarea de elemente si functionalitati, dar si de reorganizare a diferitelor elemente din site pentru al face mai userfriendly.
Acest tip de optimizari sunt esentiale pentru imbunatatirea functionalitatii si cresterea traficului pe site-ul dumneavoastra.
Este bine de stiut ca vizitatorul trebuie in primul rand sa-l gaseasca si pe urma o data intrat pe site-ul dumneavoastra acesta trebuie sa fie placut surprins de design si functionalitate dar mai ales sa gaseasca cu usurinta toate informatiile de care are nevoie iar clientul sa isi evidentieze principalele servicii pe care le promoveaza.
WebConect va poate ajuta in solutionarea diferitlor probleme ale site-ului dumneavoastra cauzate de realizarea defectoasa sau incompleta a site-ului dumneavoastra.
WebConect va ofera solutia problemelor dumneavoastra.

Linia dintre meniu

Administrare Site

  WebConect ofera si servicii de administrare completa a site-ului dumneavoastra. Exista multe cazuri in care clientul nu doreste sau nu are timpul sau un responsabil care sa se ocupe de intretinerea site-ului, chiar daca modificarea poate fi facuta usor si repede din contul de administrare, sau sunt cei care opteaza pentru un site static care nu are modul de administrabil pentru modificarea datelor in schimbul unuia scump care are aceasta posibilitate.In aceste cazuri va oferim posibilitatea angajarii noastre pentru realizarea acestor modificari. Clientul nu trebuie decat sa ne trimita un mail cu modificarile dorite iar acestea vor fi facute in cel mai scurt timp posibil. In acest fel site-ul este permanent pus la punct sipe maini bune iar proprietarul economiseste timp bani si batai de cap.

Nu ezitati sa ne contactati!

Web design si Publicitate

Identitate

    WebConect creeaza identitatea vizuala a firmei dumneavoastra daca nu aveti deja una sau o reimprospateaza pe cea existenta pentru ca sa fiti mereu cu un pas inaintea concurentei.

Ce este identitatea vizuala?
De ce aveti nevoie de una?

    Este foarte simplu de explicat ce inseamna identitatea unei firme, dar nu putem spune acelasi lucru despre modul de realizare a acesteia. Identitatea firmei dumneavoastra reprezinta felul in care sunteti prezentat clientilor si partenerilor dumneavoastra.
Identitatea inseamna logo, culoare, elemente de design, text, slogan etc. Toate acestea sunt lucruri realizate specific pentru afacerea dumneavoastra. Aceste elemente sunt cele care va diferentiaza de concurenta, sunt componentele care creeaza o imagine usor de recunoscut de catre clientii dumneavoastra care va vor putea distinge de concurenta. Identitatea este menita sa arate profesionalismul si seriozitatea serviciilor si produselor dumneavoastra. Identitatea va reprezinta si de aceea trebuie realizata de catre profesionisti pentru a avea efectele dorite.

Logo Design

   De ce am nevoie de un logo?

   Logo-ul reprezinta cel mai important element al identitatii firmei dumneavoastra. Logo-ul (sigla) firmei dumneavoastra trebuie sa fie creat specific domeniului de activitate si sa ofere o imagine usor de recunoscut si intuitiva pentru clientii dumneavoastra care vor intelege imediat care sunt serviciile si produsele pe care le oferiti. Logo designul trebuie sa fie unic si trebuie sa se distinga de cel al concurentei. Acesta impreuna cu restul identitatii trebuie sa fie realizat cu mare atentie si trebuie sa aibe un look specific pentru categoria de clienti la care se adreseaza produsele si serviciile dumneavoastra. Design-ul trebuie sa fie curat si profesional.
WebConect da o mare importanta design-ului logo-ului firmei dumneavoastra si de cele mai multe ori reprezinta inceputul colaborarii noastre.
Stim ce inseamna sa te prezinti impecabil in fata clientilor, si mai ales cat de importanta este ca orice carte de vizita, brosura, afis si prezenta in spatiul publicitar sa aiba aceleasi elemente de design pentru a va face memorabili in fata potentialilor clienti.

Citeste mai mult despre Logo Design ...

Print

   WebConect va ofera pe langa serviciile de web design si servicii complete de print si productie publicitara.
Producem de la printuri mici cum ar fi: carti de vizita, brosuri, flyere, mape de prezentare, calendare de diferite marimi, ecusoane, etichete etc. si pana la printuri de mari dimensiuni cum ar fi: bannere, mesh-uri, postere, stickere, rollup-uri.
Printurile se realizeaza cu tehnologie digitala cat si offset. Modalitatile de printare sunt alese in functie de numarul de exemplare si suportul ales. Deasemenea realizam si inscriptionari pe diferite materiale textile, autocolant pentru diferite suporturi, tampografie, serigrafie etc.
  Toate aceste servicii va sunt oferite de catre firma noastra prin intermediul agentului de vanzari care va va prezenta materialul finit la sediul dumneavoastra pentru a va economisit timpul atat de pretios dezvoltarii unei afaceri de succes.
Ne obligam sa oferim calitatea la cele mai inalte standarde, impreuna cu servicii si solutii de viitor.

Citeste mai mult despre Print ...

Publicitate

   Oferim solutii complete de promovare, atat in spatiul cat si in presa scrisa, televiziuni si pe domeniul public. Deasemenea venim in intampinarea clientilor cu consultanta si propuneri pentru promovarea produselor si serviciilor dumneavoastra bazate pe un studiu prealabil al pietei si a publicului tinta, avand in vedere maximizarea puterii de promovare in functie de bugetul alocat.

De ce am nevoie de publicitate?

   Publicitatea este motorul care te aduce in fata unei mase cat mai mare de potentiali clienti. Trebuie avut in vedere ca produsul sau serviciul care nu ajunge la client nu este cumparat. Este important ca indiferent cat de mare este afacerea pe care o conduceti sa alocati un buget direct promotional pentru promovare si sa mariti treptat bugetul alocat publicitatii si sa accentuati metodele care au avut succes.
Chiar daca momentan aveti un flux constant de clienti care au auzit de dumneavoastra prin viu grai trebuie sa va ganditi daca acest lucru se va mentine si in viitorul apropiat.

Citeste mai mult despre Publicitate ...